divendres, 21 de setembre del 2012

La família Ulises a Can Fabra de Barcelona

Benejam

Benejam
 Francesc Regàs (col·leccionista) i Antoni Guiral (comissari de l'exposició)

Benejam

Benejam


Ahir es va inaugurar l'exposició "La família Ulises" a la Biblioteca Can Fabra (Segre, 24) del barri de Sant Andreu de Barcelona. La mostra organitzada per  l'associació Tantatinta dins de CaricArt 2012, es podrà veure fins el 5 d'octubre.

La inauguració d'aquesta exposició, amb una gran quantitat d'interessantíssims originals, va ser presentada per Antoni Guiral i per Francesc Regàs. L'acte, amb una bona presencia de public, va comptar amb la presencia del històric dibuixant de TBO Josep Blanco i de els nets de Benejam. Remarcar la bona feina realitzada per el comissari Antoni Guiral, junt amb la dels col·leccionistes Lluís Giralt i Francesc Regàs en la selecció dels 38 originals. A la mostra ressalta la gran qualitat gràfica del treball de Benejam, el bon retrat humorístic que fa la serie de una família tipus de la Barcelona dels anys 40-60 i sobretot els magnífics guions de Joaquim Buigas.

2 comentaris:

  1. Costumisme agredolç: ens sorprendria veure com de retratada és la societat a la família Ulisses. Imprescindible!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo per edat, vaig conèixer els Ulises l'època que tenien guions de Carles Bech i de nano recordo que hi veia massa text. Va ser un plaer fa un temps recuperar la primera època amb guions de Joaquim Buigas, per mi de molt més interes.

      Elimina