dimecres, 23 de gener del 2013

ComiCat fa 5 anys !!!

Poques setmanes després de començar a funcionar ComiCat (23 de gener de 2008), en Javier em va convidar a formar-ne part.  Li havia interessat la feina que feia a Catàleg de Còmic en Català. Web que seria el embrió l'any 2011 del llibre El còmic en català publicat a Edicions Glénat.

Les meves primeres aportacions varen necessitar ajudar (gràcies Javier), en prou feines sabia el que era un blog. De mica en mica, vaig anar entrant a la dinàmica de ComiCat i... fins ara. M'agrada el fet de pertànyer a un grup d'edats diverses i de personalitats diferents, que l'únic objectiu que els uneix es el interes per al món de la historieta i les ganes de potenciar el còmic que es fa en la nostra llengua. Aquest grup segueix obert a noves incorporacions i la diversitat entre els seus membres segueix sent el seu màxim atractiu.

ComiCat penso que ha fet i està fent una bona aportació a la divulgació del món del còmic. Es un bon lloc per estar al dia de presentacions, novetats, xerrades, salons... i serà un dels blogs destacats per poder resseguir el que ha estat la historia del còmic dels últims anys.

Gràcies als companys, als seguidors, als lectors ocasionals, als que fan comentaris  i endavant amb ComiCat i amb el còmic en català.

Jordi Riera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada