dimarts, 3 de març del 2020

Granollers. Setze històries d'una ciutat

En molts dels llibres escrits per Georges Simenon, podem caminar al costat del comissari Maigret en els seus itineraris pels carrers de Paris. Com a lectors, també podem acompanyar a Pepe Carvalho a les novel·les creades per Manuel Vázquez Montalbán i descobrir la geografia humana de Barcelona. Els relats de "Granollers. Setze històries d'una ciutat" pretenen fer-vos passar una bona estona. Escrits per persones amb experiències vitals diverses, i des de veus i estils plurals ens parlen d'uns personatges, circumstàncies i paisatges granollerins. Tot plegat forma part d'un llibre que pretén ser un petit mirall de les mil dissonàncies de la ciutat. 

Els autors són:
Carme Ballús, Carme Barbany, Lambert Botey, Eulàlia Canal, Cristina Garcia Molina, Maribel Gutiérrez, Ariadna Herrero, Albert Juvany, Marina Martori, Jordi Masó Rahola, Montserrat Medalla, Santi Montagud , Miguel Ángel Ortiz, Teresa Pous, Jordi Riera Pujal, Jordi Sedó. Fotografia: Jordi Ribó López i Elena Frauca.

Idea, coordinació del llibre i pròleg de Jordi Riera Pujal.

Els autors i l' Editorial Alpina cediran a la Fundació El Xiprer tots els beneficis de l'edició. Ja en llibreries.
 

Granollers. Setze històries d'una ciutat, Marcòlic Col·lecció (Editorial Alpina), ISBN 978 84 8090 819 1, PVP 15 €, març de 2020.

2 comentaris:

  1. A pesar que les setze històries de Granollers, en el seu caminar inicial, han trobat un GROS obstacle, el mai prou denostat Covid 19, que només deixa avançar a empentes i rodolons penso, i pel que he escoltat no sóc l'única, que no ens hem de rendir. La iniciativa va ser bona i generosa i ha de tenir la seva oportunitat.
    Llàstima que hem deixat passar els dies de semillibertat i temperatures amables sense fer una presentació a l'aire lliure i amb música viva inclosa. Tenint en compte que són setze persones les que escriuen, entre totes i d'altres més, hauríem aconseguit prou audiència per afavorir la bona marxa del projecte. A veure si en les setmanes que seguiran, SI LA COSA NO S'ESPATLLA MÉS, es pot trobar aquest moment. AMB TOTES LES PRECAUCIONS, ÉS CLAR.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies pel teu comentari Martina. El més important és que "Granollers. Setze històries d'una ciutat" es pot trobar o demanar a les llibreries. La presentació prevista es va haver d'anul·lar pel que demanaven les autoritats sanitàries. Esperem que la situació millori per a tothom. Penso que la situació actual pot ser un bon moment per la lectura.

      Elimina